Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
LAHJAKORTITTARJOUKSESSAUUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!
HUK LABDGADiscmaniaHAIXFade GearLegacyHaltiAXIOMZucaMVPGatewayDUDEDDDiscraftProdiscusInnovaWestsideVibramProdigyHEROUpper Park DesignLatitudeMillenniumKastaplastGRIPEQWham-ONUTSACPYLAMPUMA

DD-Discs Commander Backpack Vaaleanharmaa

DD-Discs Commander Backpack Vaaleanharmaa


Commanderin kiekko-osioon mahtuu 18-22 kiekkoa, riippuen paljonko joukossa on putterita ja midrange kiekkoja. Kahteen ylätaskuun menee 3-5 kiekkoa. Molemminpuolisiin sivutaskuihin mahtuu mukavasti esim. sadetakki yms. Kahteen juomapullontelineeseen menee 1,5l vesipullo, joista toista voi tarvittaessa käyttää sateenvarjolle ja/tai tuolille. Sivuilla lisäksi vetoketjutaskut esim. lompakolle, kännykälle ja avaimille.
Pahoittelemme, mutta tämä tuote näyttäisi olevan loppu!

Mutta ei hätää! Kirjoita tietosi alle, niin ilmoitamme kun tuote “DD-Discs Commander Backpack Vaaleanharmaa” on taas tilattavissa!

Älä pelkää, emme lähetä sinulle uutiskirjettä tai muuta sähköpostia näiden tietojen perusteella. Ainoastaan ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla!

Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6