Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
LAHJAKORTITUUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!TARJOUKSESSA
GatewayWham-OProdiscusDGADUDEFOSSAROLLERKastaplastPUMADDLegacyGRIPEQHUK LABFade GearPYLAMFly High DiscsDiscmaniaWestsideProdigyUpper Park DesignHEROMillenniumZucaNUTSACDiscraftSALIENTHAIXVibramVoodooMVPHaltiLatitudeAXIOMInnova

Roller Disc Golf Target EVO 2.0 W

Roller Disc Golf Target EVO 2.0 W
Roller Disc Golf Target EVO 2.0 W
Roller Disc Golf Target EVO 2.0 W

69,00€

Lisää koriin:Roller Disc Golf Target EVO 2.0 W on hinta-laatu suhteeltaan hyvä valinta mökki ja pihapeleihin tai puttiharjoitteluun vaikka autotallissa. Helppo koota ja purkaa.

Versio 2.0 on kehitelty versio aiemmasta mallista. Suurimmat uudistukset ovat ketjujen W-kokoonpano, joka mahdollistaa suuremman alueen tuplaketjuja ja näin ollen estää mm. epäreilut läpimenot. Lisäksi nyt ylä- ja alaputki ovat yhtä pitkiä, jolloin Roller -kori vastaa mitoiltaan ja korkeudeltaan virallisia kilpakoreja.

Korit testatavissa Takkatien karkkikaupalla!

 Käyttäjien kommentit...

TEXT_OF_5_STARS
02.12.2016 Toni A. kirjoitti:
Tähän hintaan parasta laatua! Muihin vastaaviin malleihin verrattuna tämä on verraton. Ei mene enää putit läpi ketjuista ja nyt kori on "oikealla" korkeudella, kun muissa malleissa alaputki on liian lyhyt, jolloin osumakohtakin jää matalalle.Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6