Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
TARJOUKSESSAUUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!LAHJAKORTIT
MillenniumFade GearMVPHEROUpper Park DesignWham-OLegacyProdiscusNUTSACVoodooHUK LABSALIENTROLLERInnovaWestsideLatitudeKastaplastFly High DiscsVibramZucaHaltiProdigyDDGRIPEQDiscmaniaDUDEGatewayDiscraftPYLAMAXIOMFOSSADGAHAIXPUMA

Viking Discs Armor THUNDER GOD THOR

Viking Discs Armor THUNDER GOD THOR

14,90€

Lisää koriin:


Musta
172
14 SPEED 5 GLIDE 0 TURN 2 FADE

Nopea ja ylivakaa kiekko tuulisiin keleihin ja vaihtuviin olosuhteisiin. Voit luottaa Thunder God Thorin voimaan feidata! Kovakätisten kämmenheittäjien unelma pituuskiekoksi, liitää mutta ei käännä yli. Thunder God Thor on tarkka hyzer-heitoissa ja anhyzer kulmassa lentää suoraan pitkälle ja lentoradan lopussa feidaa. Leveästä reunasta saa hyvän puristusotteen, jolla maksimoit voimanvälityksen. TGT:rissa on voimaa!    

Kestävyys, suorituskyky ja joustavuus mahdollistaa paremman pidon ja erinomaisen vastuksen. Loistava valinta all-round muoviksi. Toimii hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Tämä muovi on suunniteltu pelaajien tarpeisiin.
Voisit olla kiinnostunut myös näistä samoilla lentoarvoilla olevista ...


Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6