Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
TARJOUKSESSALAHJAKORTITUUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!
Fade GearDUDEVibramGRIPEQDiscmaniaWestsideKastaplastPUMAZucaDiscraftMVPHaltiProdigyMillenniumHUK LABLatitudePYLAMAXIOMProdiscusLegacyUpper Park DesignNUTSACDDInnovaDGAGatewayWham-OHEROHAIX

Viking Discs Armor THUNDER GOD THOR

Viking Discs Armor THUNDER GOD THOR

14 SPEED 5 GLIDE 0 TURN 2 FADE

Nopea ja ylivakaa kiekko tuulisiin keleihin ja vaihtuviin olosuhteisiin. Voit luottaa Thunder God Thorin voimaan feidata! Kovakätisten kämmenheittäjien unelma pituuskiekoksi, liitää mutta ei käännä yli. Thunder God Thor on tarkka hyzer-heitoissa ja anhyzer kulmassa lentää suoraan pitkälle ja lentoradan lopussa feidaa. Leveästä reunasta saa hyvän puristusotteen, jolla maksimoit voimanvälityksen. TGT:rissa on voimaa!    

Kestävyys, suorituskyky ja joustavuus mahdollistaa paremman pidon ja erinomaisen vastuksen. Loistava valinta all-round muoviksi. Toimii hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Tämä muovi on suunniteltu pelaajien tarpeisiin.
Voisit olla kiinnostunut myös näistä samoilla lentoarvoilla olevista ...


Pahoittelemme, mutta tämä tuote näyttäisi olevan loppu!

Mutta ei hätää! Kirjoita tietosi alle, niin ilmoitamme kun tuote “Viking Discs Armor THUNDER GOD THOR” on taas tilattavissa!

Älä pelkää, emme lähetä sinulle uutiskirjettä tai muuta sähköpostia näiden tietojen perusteella. Ainoastaan ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla!

Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6