Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
Soft Ultra-StarProdigy North KingUUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!
WestsideAXIOMDiscraftMillenniumInnovaZucaPUMAPYLAMHaltiDGAKastaplastGatewayUpper Park DesignMVPFade GearLegacyWham-OProdigyDiscmaniaHERODDHUK LABLatitudeProdiscusHAIXGRIPEQ

Viking Discs Storm RUNE

Viking Discs Storm RUNE

12,90€

Lisää koriin:


SininenOranssi
170-
171-
172-
173 -
174 -
2 SPEED 4 GLIDE 0 TURN 0 FADE

Uniikki muotoilu tekee tästä kiekoista todella miellyttävän! Matalan profiilin, hitaan nopeuden ja minimaalisen beadin ansiosta opit käyttämään tätä putteria nopeasti. Beadin ansiosta lentorata pysyy muuttumattomana kauemmin. Rune pitää hyvin kulmat mihin se heitetään ja mahdollistaa paljon erilaisia heittoja. Rune on myös hyvä valinta puttaamiseen, vakautta löytyy sen verran että lentorata on helppo arvioida tuulisillakin olosuhteilla. 

Kun kiekot valitaan kestävällä ja kovalla muovilla kiekkojen lentorata pysyy pitkään muuttumattomana. Kaikissa Storm muovin kiekoissa on kirkas ja läpinäkyvä pinta. Muovi kestää käyttöä myös metsäisilläkin väylillä. Likaa voi hieman tarttua pintaa mutta arpia kiekkoon ei jää!
Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6