Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
UUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!LAHJAKORTITTARJOUKSESSA
KastaplastAXIOMDUDEMillenniumUpper Park DesignHERONUTSACWham-ODiscraftVibramInnovaLatitudeGatewayPYLAMGRIPEQLegacyHAIXDDHUK LABProdigyDiscmaniaWestsidePUMAMVPFade GearDGAProdiscusZucaHalti

Powergrip Lahjakortti

Powergrip Lahjakortti

10,00€

Lisää koriin:Ilahduta ystävääsi lahjakortillamme! Lisäämällä useamman 10 euron lahjakortin tuotekoriin voit itse määritellä lahjakortin tai lahjakorttien arvon, sekä määritellä tilauksen lisätietoja-kenttään kuinka monta minkäkin arvoista korttia haluat. Esimerkiksi tilaamalla 50 eurolla lahjakortteja, voit lisätiedoissa mainita haluatko yhden 50 euron kortin, viisi 10 euron korttia tai miten vaan itse haluat summan jaettavan.

Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä ja sen voi käyttää kaikissa Powergrip myymälöissä (Helsinki, Turku, Oulu) tai Powergrip.fi verkkokaupassa. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla, vaan lahjakortille jäävä summa on käytettävissä seuraavissa tilauksissasi.

Huom! voit muuttaa vanhan Frisbeepoint - verkkokauppalahjakortin, jonka olet lunastanut tilillesi nyt Powergrip lahjakortiksi ostamalla tililläsi olevalla lahjakortilla uuden kortin. Tämä luonnollisesti onnistuu vain 10, 20, 30 jne. summilla.

 

 
Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6