Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
LAHJAKORTITUUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!TARJOUKSESSA
LegacyDDProdigyFly High DiscsHUK LABGRIPEQKastaplastAXIOMZucaInnovaHaltiHEROProdiscusVoodooROLLERMillenniumDiscraftNUTSACGatewayVibramUpper Park DesignMVPDiscmaniaFOSSAWestsideDGAHAIXLatitudeDUDEPYLAMSALIENTPUMAFade GearWham-O

Frisbeegolf - Harrasta - Pelaa - Kilpaile

Frisbeegolf - Harrasta - Pelaa - Kilpaile
  • Malli: 9789529339464


Uudistettu painos!

”Frisbeegolf - harrasta, pelaa, kilpaile” on erityisesti tarkoitettu aloitteleville pelaajille johdatukseksi frisbeegolfin pariin, mutta se tarjoaa hyödyllistä tietoa myös edistyneemmille harrastajille.

Kätevästi fribakassiin mahtuvassa oppaassa esitellään helppotajuisesti niin lajin perusidea, välineet ja erilaiset heittotekniikat kuin myös käyttäytymisetiketti, turvallisuusohjeet ja keskeiset säännöt. Niille, jotka haluavat kehittyä lajissa pidemmälle, kirjassa on harjoitteluvinkkejä sekä ammattilaisen neuvoja kilpapelaamiseen.

Oppaan teknisenä asiantuntijana toimii Suomen ja Euroopan huippupelaajiin lukeutuva Juho Rantalaiho.

Tekijät:
Kari Toivonen ja Juha Rantalaiho

Taitto ja graafinen suunnittelu:
Vedu Kettunen

Julkaisija: Notoriöösi
ISBN 978-952-92-8261-6

 

 

 

 

 

 
Pahoittelemme, mutta tämä tuote näyttäisi olevan loppu!

Mutta ei hätää! Kirjoita tietosi alle, niin ilmoitamme kun tuote “Frisbeegolf - Harrasta - Pelaa - Kilpaile” on taas tilattavissa!

Älä pelkää, emme lähetä sinulle uutiskirjettä tai muuta sähköpostia näiden tietojen perusteella. Ainoastaan ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla!

Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6