Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
LAHJAKORTITTARJOUKSESSAUUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!
NUTSACLegacyInnovaWestsideVoodooProdiscusUpper Park DesignROLLERPYLAMHEROMillenniumProdigyDiscmaniaLatitudeDGAMVPWham-OFly High DiscsSALIENTVibramHaltiDiscraftGRIPEQFade GearAXIOMZucaHUK LABPUMADUDEKastaplastFOSSAHAIXDDGateway

Discraft Elite Z Machete (First Run)

Discraft Elite Z Machete (First Run)

11 SPEED 4 GLIDE 0 TURN 4 FADE

Machette on Discraftin ylivakaa flätti vastatuulijyrä.

Elite Z muovi on kestävää ja se kuluu ilman isoja ja odottamattomia muutoksia kiekon lentoradassa. Kokeneiden pelaajien suosikki!

Valmistajan kuvaus:

The low profile of Discraft Machete is built to slice through headwinds with unparalleled predictability. Use it with brute force to easily manage upwind shots, or more like a scalpel for on-demand placement precision on a hyzer or flex shot. A medium rim gives you more control and excellent hand-feel.

 

 

 
Voisit olla kiinnostunut myös näistä samoilla lentoarvoilla olevista ...


Pahoittelemme, mutta tämä tuote näyttäisi olevan loppu!

Mutta ei hätää! Kirjoita tietosi alle, niin ilmoitamme kun tuote “Discraft Elite Z Machete (First Run)” on taas tilattavissa!

Älä pelkää, emme lähetä sinulle uutiskirjettä tai muuta sähköpostia näiden tietojen perusteella. Ainoastaan ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla!

Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6