Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
LAHJAKORTITTARJOUKSESSAUUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!
DiscmaniaGRIPEQHERODDUpper Park DesignVibramFade GearDUDEWestsideMillenniumLatitudeAXIOMDGAGatewayHaltiWham-OHUK LABMVPInnovaLegacyPUMAHAIXPYLAMProdiscusDiscraftKastaplastZucaProdigyNUTSAC

MVP Plasma Servo

MVP Plasma Servo

16,90€

Lisää koriin:


KeltainenSininenOranssiLilaMustaVihrea
167 -----
172--- --
173- - -
155-----
7 SPEED 3 GLIDE -1 TURN 2 FADE

Servo on MVP Disc Sportsin väylädraiveri, joka sopii kaikille taitotasoille. Kovakätisillä kiekko kääntänee hieman yli, mutta heikommalla teholla heitettynä lentoradan pitäisi valmistajan lupausten mukaan olla suorahko. Kiekko on valmistettu MVP Disc Sportsin GYRO™-menetelmällä, jossa kiekko valmistetaan useammassa osassa eri materiaaleista ja siten se saadaan kehäpainoisemmaksi kuin perinteisellä tavalla valmistetut verrokit.

Plasma-muovisena Servo on hivenen Neutron-muovista alivakaampi.

Plasma on MVP Discs Sportsin erittäin hyvin kulutusta kestävä värisävyltään metallinen muoviseos. Plasma-muoviset kiekot ovat pehmeämpiä ja hieman domekkaampia Neutron-muovisiin verrattuna ja pelaajat ovatkin tykästyneet Plasma-muovisten kiekkojen pidempään liitoon ja parempaan grippiin.
Voisit olla kiinnostunut myös näistä samoilla lentoarvoilla olevista ...


Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6