Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
UUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!LAHJAKORTITPRETTY GOOD XMAS DEAL
DGANUTSACROLLERMillenniumGatewayMVPHAIXLegacyProdiscusVibramGRIPEQInnovaDiscmaniaDiscraftZucaPUMALatitudeHaltiFade GearAXIOMProdigyDDUpper Park DesignDUDEPYLAMKastaplastHUK LABWham-OHEROWestside

Discraft Elite Z Buzzz

Discraft Elite Z Buzzz

15,90€

Lisää koriin:


OranssiPunainenSininenValkoinenKeltainenLime
173-174 --
175-176 5+-- 5+-
177+ 5+ 5+-
5 SPEED 4 GLIDE -1 TURN 1 FADE

Buzzz.jpgElite Z Buzzz | .5

Buzzz on monien mielestä paras lähestymiskiekko mitä rahalla saa. Buzzin luotettavuus on ylivoimaista ja kiekko pitää juuri sen kulman kuin miten se on heitetty. Suosittelemme Elite Z Buzzzia radoille, joissa kiekot kuluvat nopeasti.

Elite Z muovi on kestävää ja se kuluu ilman isoja ja odottamattomia muutoksia kiekon lentoradassa. Kokeneiden pelaajien suosikki!

Valmistajan kuvaus:

More players agree: Buzzz is the best golf disc you can buy, period. It's an ultra-dependable, straight flying midrange that you'll reach for again and again. Throw it hard and versatile Buzzz will hold any line you put it on. Discraft's 30-year reputation for consistency means that if you lose it, just pull out a new one and you're back in business.

"Money... plain and simple. It's a thing of beauty."
-Mike RandolpKäyttäjien kommentit...

TEXT_OF_5_STARS
23.09.2012 Janne S. kirjoitti:
Menee suoraan sinne minne heittää!

TEXT_OF_5_STARS
Lue arvostelut
16.10.2012 Juha H. kirjoitti:
Huom! Arvostelu koskee nimenomaan Z-muovista versiota. Rocin aiemmin hankkineena päätin ostaa tämän myöhemmin ja tykästyin heti. Sen jälkeen ei oo Rocilla tullu heitettyä juuri ollenkaan. Helposti hallittava midari jota voi turvallisesti heittää m...

TEXT_OF_5_STARS
12.08.2014 sami l. kirjoitti:
Markkinoiden paras midari. Kuvittele linja mielessäsi. Tämä kiekko lentää sen. Pelaajan valinta!Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6