Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
UUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!LAHJAKORTITTARJOUKSESSA
ROLLERHEROVibramFOSSAPUMAFly High DiscsProdiscusNUTSACDGAWham-OLegacyMVPDDFade GearSALIENTWestsidePYLAMMillenniumLatitudeZucaProdigyHAIXHUK LABKastaplastDiscmaniaGatewayInnovaDUDEHaltiGRIPEQAXIOMVoodooUpper Park DesignDiscraft

Discraft Elite Z Buzzz

Discraft Elite Z Buzzz

5 SPEED 4 GLIDE -1 TURN 1 FADE

Buzzz.jpgElite Z Buzzz | .5

Buzzz on monien mielestä paras lähestymiskiekko mitä rahalla saa. Buzzin luotettavuus on ylivoimaista ja kiekko pitää juuri sen kulman kuin miten se on heitetty. Suosittelemme Elite Z Buzzzia radoille, joissa kiekot kuluvat nopeasti.

Elite Z muovi on kestävää ja se kuluu ilman isoja ja odottamattomia muutoksia kiekon lentoradassa. Kokeneiden pelaajien suosikki!

Valmistajan kuvaus:

More players agree: Buzzz is the best golf disc you can buy, period. It's an ultra-dependable, straight flying midrange that you'll reach for again and again. Throw it hard and versatile Buzzz will hold any line you put it on. Discraft's 30-year reputation for consistency means that if you lose it, just pull out a new one and you're back in business.

"Money... plain and simple. It's a thing of beauty."
-Mike RandolpKäyttäjien kommentit...

TEXT_OF_5_STARS
23.09.2012 Janne S. kirjoitti:
Menee suoraan sinne minne heittää!

TEXT_OF_5_STARS
Lue arvostelut
16.10.2012 Juha H. kirjoitti:
Huom! Arvostelu koskee nimenomaan Z-muovista versiota. Rocin aiemmin hankkineena päätin ostaa tämän myöhemmin ja tykästyin heti. Sen jälkeen ei oo Rocilla tullu heitettyä juuri ollenkaan. Helposti hallittava midari jota voi turvallisesti heittää m...

TEXT_OF_5_STARS
12.08.2014 sami l. kirjoitti:
Markkinoiden paras midari. Kuvittele linja mielessäsi. Tämä kiekko lentää sen. Pelaajan valinta!Pahoittelemme, mutta tämä tuote näyttäisi olevan loppu!

Mutta ei hätää! Kirjoita tietosi alle, niin ilmoitamme kun tuote “Discraft Elite Z Buzzz” on taas tilattavissa!

Älä pelkää, emme lähetä sinulle uutiskirjettä tai muuta sähköpostia näiden tietojen perusteella. Ainoastaan ilmoituksen kun tuotetta on taas saatavilla!

Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6