Tyhjä

Pikahaulla löydät nopeasti tuotteet joiden nimissä ilmenee kirjoittamasi hakusanat. Mikäli et löydä tuloksia pikahaulla, yritä takennettua hakua.

Tarkennettu haku
Kirjaudu sisään
TARJOUKSESSALAHJAKORTITUUDET TUOTTEET --> kurkkaa valikoima!
Fade GearKastaplastProdigyUpper Park DesignAXIOMLegacyHaltiDiscmaniaMVPLatitudeDUDEPUMADDHAIXNUTSACGatewayDGAWham-OGRIPEQHUK LABZucaWestsidePYLAMDiscraftHEROMillenniumVibramProdiscusInnova

Discraft Elite Z Buzzz

Discraft Elite Z Buzzz

15,90€

Lisää koriin:


OranssiPunainenSininenValkoinenKeltainenLime
173-174- --
175-176 -- -
177+ 5+ 5+-
5 SPEED 4 GLIDE -1 TURN 1 FADE

Buzzz.jpgElite Z Buzzz | .5

Buzzz on monien mielestä paras lähestymiskiekko mitä rahalla saa. Buzzin luotettavuus on ylivoimaista ja kiekko pitää juuri sen kulman kuin miten se on heitetty. Suosittelemme Elite Z Buzzzia radoille, joissa kiekot kuluvat nopeasti.

Elite Z muovi on kestävää ja se kuluu ilman isoja ja odottamattomia muutoksia kiekon lentoradassa. Kokeneiden pelaajien suosikki!

Valmistajan kuvaus:

More players agree: Buzzz is the best golf disc you can buy, period. It's an ultra-dependable, straight flying midrange that you'll reach for again and again. Throw it hard and versatile Buzzz will hold any line you put it on. Discraft's 30-year reputation for consistency means that if you lose it, just pull out a new one and you're back in business.

"Money... plain and simple. It's a thing of beauty."
-Mike RandolpKäyttäjien kommentit...

TEXT_OF_5_STARS
23.09.2012 Janne S. kirjoitti:
Menee suoraan sinne minne heittää!

TEXT_OF_5_STARS
12.08.2014 sami l. kirjoitti:
Markkinoiden paras midari. Kuvittele linja mielessäsi. Tämä kiekko lentää sen. Pelaajan valinta!

TEXT_OF_5_STARS
Lue arvostelut
16.10.2012 Juha H. kirjoitti:
Huom! Arvostelu koskee nimenomaan Z-muovista versiota. Rocin aiemmin hankkineena päätin ostaa tämän myöhemmin ja tykästyin heti. Sen jälkeen ei oo Rocilla tullu heitettyä juuri ollenkaan. Helposti hallittava midari jota voi turvallisesti heittää m...Frisbeepoint Oy
Takkatie 18
00370 Helsinki
p. 0400 268 182
asiakaspalvelu at frisbeepoint.fi
y-tunnus: 2299242-6